نقش برتر پارس

نقش برتر پارس معماری عمران شهرسازی

نقش برتر پارس

نقش برتر پارس معماری عمران شهرسازی

پاورپوینت بررسی مبانی طراحی هتل و ریز فضاها ، برنامه فیزیکی هتل

پاورپوینت بررسی مبانی طراحی هتل و ریز فضاها ، برنامه فیزیکی هتل

   تعدادبرگ: 106 اسلاید زیبا .   قیمت: 15000 تومان   حجم فایل: 2788 kb  تعدادمشاهده  117


پاورپوینت بررسی مبانی طراحی هتل و ریز فضاها ، برنامه فیزیکی هتل
 
فهرست مطالب
اتاق خواب
اهمیت طراحی اتاق خواب
سوئیت
فضاهای عمومی
درب‌های ورودی
لابی
اهداف برنامه‌ریزی در طراحی لابی
رستوران
فضاهای لازم برای هر یک از طبقه‌ها
فضاهای برگزاری مراسم و فعالیت‌ها
سالن کنفرانس
فضاهای ورزشی
پارکینگ
بخش اداری
بخش پذیرش و دفاتر اداری
بخش حسابداری و امور مالی
بخش اجرایی
دفاتر و کادر اداری
فرانت آفیس
اتاق کنترل مرکزی
آشپز خانه
قسمت‌های مختلف یک آشپزخانه
تاسیسات آشپزخانه
روم سرویس
فضاهای بارانداز
فضاهای لازم برای کارکنان
رختشوی خانه و خانه داری
بخش مهندسی و تاسیسات 
 
بخشی از مطلب
اتاق یک نفره، دو نفره، سوئیت، آپارتمان، استردیو، کنکت روم، ابانا فیستا سوئیت، اتاق یک نفره که سینگل نامیده می شود و دارای یک تخت خواب می باشد. اتاق دو نفره که دبل تا توئین می‌نامند.
ـ دبل : یعنی اتاقی که تخت دو نفره به هم چسبیده دارد و تئوئین اتاقی است که دو تخت مجزا دارد.
ـ اتاق های سه تختی که تریپلمی نامند و دارای سه تخت یک نفره می باشند.
ـ سوئیت: به اتاقی گفته می‌شود که قسمت جلوی آن مختص پذیرایی و پشت آن اتاق خواب قرار گرفته و در بعضی هتلهای قسمت پذیرایی در پایین و چند پله بالاتر اتاق خواب و حمام قرار دارد. البته می توان در سوئیت یک آشپزخانه کوچک نیز دایر نمود. این فضا ممکن است که بالکن به عرض 5/1 متر را نیز دارا باشد.
ـ آپارتمان: عبارت است از یک هال پذیرایی با دو سه اتاق که هر کدام دارای دو تخت است. در صورتی که دو اتاقه باشد معمولاً یک اتاق دبل یک تخت خواب دو نفره و یک اتاق دیگر توئین، دو تخت یک نفره، خواهد داشت. هر آپارتمان یک حمام مشترک دارد و یک آشپزخانه کوچک، در قسمت پذیرایی به اندازه کافی صندلی یا مبل راحتی قرار می دهند.
ـ استودیو: به اتاق‌هایی گفته می شود که در بدو ورود به شکل اتاق پذیرایی دیده می شود در صورتی که مبلها یا کانابه‌ها را به صورت تخت خواب درآورده اند حکم اتاق خواب را خواهد یافت. از این رو روزها اتاق پذیرایی و شبها اتاق خواب است. البته کاناپه‌ها طوری ساخته شده است که می توان بالش و پتو و ملحفه‌ها را در داخل آن جای داد. استودیو هم می‌تواند آشپزخانه کوچک داشته باشد.
ـ کانکت‌ روم: دو اتاق تو در تو را می گویند هر دو اتاق به راهروی اصلی هتل راه دارد و هر کدام به تنهایی یک اتاق کامل است و حمام جداگانه‌ای هم دارد. این دو اتاق به وسیله یک درب از وسط به هم متصل است. چنانچه یک خانوار چهارنفره یک اتاق کانکت روم بگیرند، بچه ها در اتاقی و پدر و مادر در اتاقی دیگر اقامت خواهند نمود و بدون اینکه درب راهروی اصلی را باز کنند از درب وسط دو اتاق می توانند با هم در ارتباط باشند.
ـ کانابا: اتاقی است همکف که پنجره آن به محوطه‌ای باز می شود که متصل به استخر شنا است. ساکن چنین اتاقی می تواند برای تعویض لباس از اتاق مخصوص خود استفاده نماید.
ـ فیستا سوئیت: اتاقی است که در هتلهائی که سالن عروس دارند، پس از پایان مجلس، برای استراحت و خواب شب عروسی در اختیار عروس و داماد قرار می‌گیرد. 
 
اتاق خواب 
هر اتاقی شامل بخش های زیر است:
1ـ فیلتر ورودی : که معمولاً رختکن و سرویس بهداشتی و حمام نیز در کنار آن واقع شده اند.
2ـ سرویس بهداشتی و حمام: حمام ها شامل یک وان، توالت و یک دستشویی می باشند. از دیگر وسایل ضروری در حمام می توان از میله مخصوص آویختن حوله، گیره جهت لباس های شسته و آینه نام برد.
3ـ فضا برای تعویض لباس: که شامل کمد یا قفسه‌ای می باشد که معمولاً بسته به شرایط مختلف و افراد استفاده کننده متفاوت بوده ولی معمولاً در کنار ورودی قرار دارند تا از کارآیی بیشتری برخوردار باشند.
4ـ فضای خواب: این فضا در مرکز اتاق می باشد و شامل تخت خواب و دو عدد پاتختی در کنار آن می باشد.
5ـ فضای سرگرمی: این فضا در حقیقت اختصاص به تلویزیون و میز زیر آن که معمولاً میز آرایش و میز جهت گذاشتن چمدان است، می باشد.
7ـ بالکنها و تراسها: مطبوعیت فضا به شکل بالکنها و تراسها مخارج عدیده‌ای را اضافه می نمایند (امتداد و توسعه سازه ساختمان، از دست دادن فضای اتاق) همچنین ممکن است مشکلاتی نیز در رابطه با امنیت (دسترسی) ، مکس شاد، عایق بندی در مقابل آب و اتصالات، تخلیه آب، قوانین تهویه مطبوع در اتاقها و ایمنی (کناره‌های مرتفع، دیوار کوتاه و یا ضمیمه‌های ریل دار را به وجود می‌آورد).
بالکنها و تراسها معمولاً محدود به مناطقی می شوند که منظره‌های زیبا را عرضه می کنند یک بالکن ممکن است خارج از ساختمان جلوه کند و یا ممکن است در مساحت اتاق فرو رفته باشد. ممکن است زاویه دار و یا دندانه باشد تا منظره جانبی را گسترش دهد و یا از نسیم دریا استفاده کند. وجود بالکن امکان نظافت بهتر شیشه پنجره را فراهم می کند و می تواند راه گریز اضطراری کمکی دومی را پدید آورد و همچنین بالکنها می توانند به وسیله سازه های عقب نشسته شکل داده شوند. این امر ممکن است در یک سایت با سطح شیب دار یا برای تخفیف دادن یکنواختی نمای یک ساختمان بزرگ مورد استفاده قرار گیرد.
8ـ نحوه چیدن اتاق ها در پلان طبقات: شکل و ترکیب یک طبقه، یعنی پلان افقی که شامل کریدورهای یک وجهی و دو وجهی می باشد که این ترکیب  نحوه قرارگیری اتاق ها خوب نیست . کریدورها با توجه به شرایط و موقعیت سایت، چشم اندازها و همچنین محدودیت های مربوط به ساخت تغییر می کند.
 
اهمیت طراحی اتاق خواب 
 طرح ریزی یک طبقه تیپ از اتاقهای خواب نمونه ای است از یکی از بزرگترین مبارزات و رقابتها در طراحی هتل، از آنجا که اتاق های خواب سطحی بین 65 تا 85 درصد از کل مساحت هتل را اشغال می کنند لذا هر گونه صرفه جویی در طراحی یک طبقه اتاق خواب چندین مرتبه در طبقات مختلف تکرار می شود. بنابراین هدف اصلی در طراحی باید به حداکثر رساندن فضای قابل  واگذاری و به حداقل رساندن فضای مربوط به سیرکولاسیون و فضای پشتیبان باشد. علاوه بر این اهداف دیگری نیز در طرح ریزی وجود دارد. ساختمان باید دارای شکل مناسب بوده و ترکیب شکل پلان آن باید به صورتی باشد که نه تنها دید آن نسبت به مناظر خارج بهتر گردد، بلکه هزینه های آتی انرژی مصرفی برای گرمایش و تهویه مطبوع را کاهش دهد.
یکی از اولیه ترین مطالعات طراحی برای یک هتل تجزیه و تحلیل شکل های مختلف پلان برای ساختار اتاقهای خواب می باشد. این پلانها از نظر شکل در دامنه ی وسیع از پلان کریدورهای طویلی که در دو طرف آن اتاقهای خواب واقع هستند (دو وجهی) گرفته تا برجهای عمودی متراکم تا پلان هتل های آتریوی، همه و همه در شکل های متعدد طراحی می شوند.
و...
 


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت ,بررسی مبانی ,مبانی طراحی هتل ,ریز فضاها ، برنامه فیزیکی هتل ,اتاق خواب ,اهمیت طراحی , اتاق خواب ,سوئیت ,فضاهای عمومی ,درب‌های ورودی ,لابی ,اهداف برنامه‌ریزی ,در طراحی لابی ,رستوران ,فضاهای لازم برای ,هر یک از طبقه‌ها ,فضاهای برگزاری , مراسم و فعالیت‌ها ,سالن کنفرانس ,فضاهای ورزشی , , ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی ریز فضاها و برنامه فیزیکی هتل پنج ستاره
پاورپوینت بررسی دسته‌بندی هتلها از نظر کیفیت و طرح
پاورپوینت بررسی نمونه های موردی طراحی خانه سالمندان
پاورپوینت تحلیل ضوابط و استانداردهای طراحی هتل
پاورپوینت بررسی معماری مرکز حمایتی پزشکی سالمندان SAMS در سوئیس
پاورپوینت بررسی معماری هتل استاندارد نیویورک Ennead Architects
پاورپوینت بررسی طرح معماری مجموعه اقامتی ویلایی استلا فیوره
پاورپوینت بررسی معماری و بازسازی هتل مزرعه MM پکن اثر معماران دامنه
پاورپوینت بررسی طرح معماری هتل پنج ستاره سانگ جیانگ Song jiang Hotel
پاورپوینت بررسی طرح معماری هتل پنج ستاره سیتی سنتر اصفهان نمونه موفق
پاورپوینت بررسی مبانی و ضوابط طراحی هتل گردشگری بهمراه نمونه های موردی
پاورپوینت بررسی مبانی و ضوابط طراحی هتل زیارتی بهمراه نمونه های موردی
پاورپوینت بررسی معماری هتل آتلانتیس پالم دبی
پاورپوینت بررسی هتل باغ مشیرالممالک
پاورپوینت بررسی تحلیل نمونه های موردی خارجی اقامتگاه اکوتوریسم
پاورپوینت بررسی تحلیل معماری ده نمونه هتل ایرانی و خارجی
پاورپوینت بررسی تحلیل معماری هتل پیترهوف آلپ فورک Baumschlager Eberle Architekten
پاورپوینت بررسی تحلیل معماری مجموعه تفریحی دریاچه چیتگر
دانلود,پاورپوینت بررسی باغ شازده ماهان کرمان,pptx
دانلود,پاورپوینت بررسی استاندارد های معماری پارک کودک


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.